+4(0) 234 206 125

Spital si Policlinica cu profil Chirurgical

office@clinicapalade.ro

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 

 

Prin politica de confidentialitate se inteleg conditiile in care SC Clinica Palade SRL utilizeaza datele Dumneavoastra cu caracter personal. Datele pe care vi le cerem sunt acele date care ne ajuta sa va putem identifica in momentul utilizarii website-ului. Va asiguram ca aceste date vor fi folosite doar in concordanta cu aceasta declaratie de confidentialitate.

 

SC Clinica Palade SRL, in calitate de proprietar al www.clinicapalade.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea efectuarii de comenzi online.

 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Clinica Palade SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

 

SC Clinica Palade SRL este operator cu date de caracter personal nr. 23013/16.05.2012 si va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate. Datele Dumneavoastra sunt destinate utilizarii de catre SC Clinica Palade SRL in scopurile mentionate mai sus si nu vor fi dezvaluite tertilor. Prin abonarea la newsletter, persoana vizata isi da acordul sa primeasca oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing prin e-mail de la SC Clinica Palade SRL in cazul in care persoana vizata nu doreste sa primeasca oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing prin e-mail de la SC Clinica Palade SRL nu va bifa casuta de abonare la newsletter. SC Clinica Palade SRL garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul mentionat mai sus.

 

SC Clinica Palade SRL care isi rezerva dreptul de a prelucra, publica, utiliza in scop de marketing direct informatiile continute sau plati ale abonatilor si clientilor salofarm.ro, cu exceptia urmatoarelor: la cererea lor scrisa, datata si semnata adresata la Str.Erou Ciprian Pintea nr.21, Bacau, SC Clinica Palade SRL va confirma daca prelucreaza sau nu datele care ii privesc in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor legii nr.677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; va inceta in mod gratuit prelucrarea datelor care ii privesc in scop de marketing direct.

 

De asemenea, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale , dreptul de opozitie si dreptul de a va adresa justitiei. Aveti dreptul sa va impotriviti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

 

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata pe adresa office@clinicapalade.ro sau prin posta pe adresa societatii noastre.

 

DATELE COLECTATE

 

  ·  nume si prenume

  ·  informatii privind data nasterii

  ·  IP

  ·  informatii de contact inclusiv adresa de email;

  ·  informatii demografice precum: codul postal, preferinte si interese;

  ·  alte informatii relevante pentru cercetari de piata sau oferte speciale

 

SCOPUL COLECTARII DATELOR ESTE:

 

  ·  informarea utilizatorilor privind situatia contului de pe www.mattca.ro;

  ·  informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor;

  ·  evaluarea produselor si serviciilor oferite;

 ·  pentru reclama, marketing si publicitate, statistica.

 

DESTINATIA DATELOR

 

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator SC Clinica Palade si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari:

 

 ·  partenerii contractuali ai operatorului si alte companii din acelasi grup cu operatorul:

    ·  SC AEVENTURA EVENTS SRL pentru suport tehnic si mentenanta websitelui www.clinicapalade.ro

    ·  ALTEREGO TECHNOLOGIES S.R.L pentru anonimizarea datelor

    ·  SC WHITE IMAGE SRL pentru trimiterea de newslettere

    ·  Google

    ·  Facebook

 · autoritatile publice, numai in cazul in care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie;

 · agentilor de livrare marfa, in cazul in care s-a efectuat o comanda de produse

 

CE FACEM CU INFORMATIILE COLECTATE

 

Avem nevoie de aceste informatii pentru a intelege care sunt nevoile dumneavoastra si astfel sa va putem livra produse si servicii mai bune. Printre altele colectam aceste informatii pentru:

 

  ·  pastrarea unei evidente interne a bazei de date;

  ·  imbunatatirea produselor si serviciilor noastre;

  ·  putem folosi aceste date pentru a trimite, periodic, email-uri legate de produse noi disponibile, oferte speciale sau alte informatii pe care le consideram de interes pentru dumneavoastra;

  ·  din cand in cand, s-ar putea sa folosim datele dumneavoastra de contact pentru a va contact cu scopul unor studii de piata;

 · este posibil sa va contactam prin email, telefon, fax sau posta. Este posibil sa folosim informatiile colectate pentru a personaliza website-ul nostru conform nevoilor dumneavostra.

 

INFORMATII GENERALE COLECTATE DE SC SALOFARM SRL

 

In momentul inregistrarii pe site-ul www.clinicapalade.ro prin crearea unui cont, prin accesarea diferitelor servicii si produse SC Clinica Palade SRL, vizitarea anumitor pagini din site-ul www.clinicapalade.ro, ori prin activarea unor materiale promotionale sau publicitare, SC Clinica Palade SRL va prelucra informatii cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana.

In unele zone ale site-ului SC Clinica Palade SRL va cere sa furnizati date personale, incluzand numele dumneavoastra, adresa, adresa de e-mail, telefon, informatii de contact, informatii in vederea facturarii produselor SC Clinica Palade SRL si alte informatii prin care va pot identifica.

 

CONTURILE DUMNEAVOASTRA PE SITE-UL WWW.SALOFARM.RO

 

In momentul crearii unui cont va sunt solicitate numele, prenumele, data nasterii in unele cazuri si adresa de email. Daca optati pentru o comanda online va vor fi cerute datele necesarii facturarii pe persoana fizica sau juridica. Crearea contului dumneavoastra pe site-ul nostru si abonarea separata, prin consimtamant expres dat prin bifarea optiunii, la serviciile noastre faciliteaza accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal.

 

INTREBARI SAU CONTACT PE SITE

 

In momentul trimiterii unei intrebari pe site va trebui sa oferiti emailul, numele si prenumele si numarul de telefon. La fel si pentru folosirea formularului de contact de pe site. Acestea nu se vor afisa pe site.

 

COLECTAREA SI UTILIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL DE CATRE SC SALOFARM SRL

 

Informatiile colectate de pe site-ul SC Clinica Palade SRL, indiferent daca sunt date personale, demografice, colective sau tehnice, vor fi utilizate in scopul de a administra inregistrarea conturilor, solutionarea intrebarilor, imbunatatirea site-ului nostru si consultarea utilizatorilor in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite.

 

La inregistrarea in cont v-ati dat acordul asupra utilizarii datelor dumneavoastra cu caracter personal pentru a fi informati prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizarii site-ului, noutatilor oferite de SC Clinica Palade SRL precum si newslettere cu informatii utile.

 

Utilizarea datelor cu caracter personal de catre SC Clinica Palade SRL este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 

DEZVALUIREA SI TRANSMITEREA INFORMATIILOR CU CARACTER PERSONAL

 

SC Clinica Palade SRL nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti, aletele decat cele mentionate mai sus, informatiile dumneavoastra cu caracter personal.

 

DREPTUL DUMNEAVOASTRA DE A VA MODIFICA SI STERGE DATELE DUMNEAVOASTRA DETINUTE DE OPERATOR

 

SC Clinica Palade SRL confera dreptul utilizatorului de a modifica datele dumneavoastra de contact pe care le-ati inregistrat, unele aspectele de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea puteti solicita operatorului stergerea datelor dumneavoastra oricand.

 

CONTROLUL INFORMATIILOR PERSONALE

 

Puteti alege sa restrictionati colectarea sau folosirea datelor dumneavoastra personale folosind urmatoarele metode:

 

•              ori de cate ori sunteti solicitat sa completati un formular pe un website, cautati casuta pe care puteti sa o bifati prin care sa va exprimati optiunea ca datele dumneavoastra si nu fie folosite de catre nimeni in scopul activitatilor de marketing direct.

 

•              daca ati fost de acord in trecut ca datele dumneavoastra sa fie folosite pentru activitati de marketing direct va puteti modifica optiunea oricand contactandu-ne la: office@clinicapalade.ro

Nu vom vinde, distribui sau inchiria informatiile dumneavoastra la terte parti decat in cazul in care avem permisiunea dumneavoastra sau daca legea o cere. Este posibil sa folosim datele dumneavoastra pentru a va trimite informatii promotionale ale unor terti, informatii pe care le consideram ca va sunt de interes daca si dumneavoastra sunteti de acord.

 

Daca sunteti de parere ca oricare din informatiile detinute cu privire la dumneavoastra este incorecta sau incompleta, va rugam sa ne trimiteti un email in cel mai scurt timp posibil la adresa de mai sus. Vom corecta imediat orice informatie incorecta.

 

CAT TIMP PRELUCRAM DATELE TALE PERSONALE

 

Datele tale personale sunt prelucrate pe tot parcursul relatiei noastre contractuale si, dupa finalizarea acesteia, cel putin pe perioada impusa de prevederile legale aplicabile in domeniu, inclusiv, dar fara limitare, la dispozitiile privind arhivarea.

 

SECURITATEA DATELOR

 

Ne angajam sa asiguram asigurarii securitatea si anonimizarea informatiilor dumneavoastra. Pentru a preveni accesul neautorizat sau sustragerea datelor avem implementate proceduri fizice, electronice si manageriale pentru a proteja si asigura informatiile culese online.

 

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor contul de SC Salofarm SRL e protejat de o parola si username. De asemenea, bazele de date sunt stocate pe un server garantat, protejat de incercarile de fraudare si se acceseaza cu ajutorul unei parole. Nu toti angajatii companiei au acces la bazele de date, iar cei care au acces au semnat, in prealabil, un acord de respectare a prevederilor legale in domeniu.

 

 

COOKIES

 

Pentru a va oferi o navigare cat mai fluida pe site-urile SC Clinica Palade, folosim o facilitate a browserului Internet numita `cookie`.

 

Un cookie este un fisier de dimensiuni reduse care are nevoie de permisiunea dumneavoastra pentru a fi salvat pe hard-disk-ul dumneavoastra. Odata ce acceptati, fisierul este stocat local si ajuta la analiza traficului web sau memoreaza preferintele unui site vizitat des. Cookie-urile ajuta aplicatiile web sa ofere raspunsuri personalizate. Aplicatia web isi poate modifica parametrii pentru a corespunde nevoilor tale adunand si memorand informatii legate de preferintele tale.

 

Per ansamblu, cookie-urile ne ajuta sa iti punem la dispozitie un website mai bun deoarece ne ofera oportunitatea de a monitoriza ceea ce considerati folositor sau inutil intr-o pagina web. Un cookie nu ne ofera acces in nici un caz la computerul dumneavoastra sau la informatiile dumneavoastra, ci doar la acele informatii pe care alegeti sa le impartasiti cu noi. Puteti alege sa acceptati sau sa refuzati cookie-urile. Majoritatea browser-elor accepta cookie-uri automat, dar de obicei puteti modifica in setarile browserului ca acesta sa le refuze. Refuzul de a stoca cookie-uri va poate impiedica sa experimentati toate caracteristicile unei pagini web.

 

 

 

COOKIES STRICT NECESARE

 

Acestea sunt esentiale pentru a putea naviga pe acest site si pentru a-i accesa sectiunile securizate. In absenta lor, anumite optiuni pe care incercati sa le accesati nu vor fi disponibile (ex. formulare concursuri).

 

 

 

COOKIES PENTRU PERFORMANTA SITE-ULUI

 

Acestea culeg informatii despre modul in care vizitatorii utilizeaza un site, de exemplu care sunt paginile pe care acestia le acceseaza cel mai des sau daca apar erori in accesarea anumitor pagini. Aceste cookies nu retin informatii care pot identifica un utilizator. Toata informatia colectata de acestea este agregata, asadar are caracter anonim si se utilizeaza strict pentru imbunatatirea unui site.

 

Prin accesarea site-ului nostru, va dati acordul pentru instalarea acestui tip de cookies.

 

 

 

COOKIES CE TIN DE FUNCTIONALITATE

 

Aceste module permit site-ului sa retina optiunile dumneavoastra (precum numele de utilizator, limba sau locatia geografica) si sa va ofere optiuni suplimentare, personalizate in baza acestor informatii. De exemplu, site-ul www.salofarm.ro ofera in anumite sectiuni continut personalizat in functie de varsta selectata a copilului. De asemenea, aceste cookies pot fi utilizate si pentru a retine modificarile de font, marimea textului ori alte moduri in care doriti sa personalizati paginile site-ului. In plus, pot fi folosite pentru a va oferi serviciile solicitate, cum ar fi vizionarea unui material video sau comentariul pe un blog. Informatiile culese pot fi anonimizate si aceste cookies nu urmaresc modul in care navigati pe alte site-uri.

 

Prin accesarea site-ului nostru, va dati acordul pentru instalarea acestui tip de cookies.

 

 

 

LISTA DE COOKIE-URI COLECTATE

 

Tabelul de mai jos ilustreaza cookie-urile pe care le salvam local si continutul acestora.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ACTIVAREA MODULELOR COOKIE PE PC

 

Daca doriti sa permiteti utilizarea modulelor cookie de pe site-ul nostru, urmati pasii de mai jos:

 

Google Chrome

 

1. Click pe Tools in bara de sus a browser-ului si selectati Options;

2. Click pe tab-ul Under the Hood , mergeti la sectiunea Privacy si selectati butonul Content settings;

3. Bifati optiunea Allow local data to be set.

 

Microsoft Internet Explorer 6.0, 7.0, 8.0, 9.0

 

1. Click pe Tools in bara de sus a browser-ului si selectati Internet options, apoi click pe tab-ul Privacy;

2. Verificati ca Privacy level sa fie setat la Medium sau mai jos, ceea ce va permite browser-ului utilizarea si stocarea de cookies;

3. Setarile peste Medium vor dezactiva modulele cookies.

 

Mozilla Firefox

 

1. Click pe Tools in bara de sus a browser-ului si selectati Options;

2. Selectati apoi simbolul Privacy;

3. Click pe Cookies, apoi bifati allow sites to set cookies.

 

Safari

 

1. Click pe simbolul Cog in bara de sus a browser-ului si selectati Preferences;

2. Click pe Security, bifati Block third-party and advertising cookies;

3. Click pe Save.

 

 

ACTIVAREA MODULELOR COOKIE PE MAC

 

Daca doriti sa permiteti utilizarea modulelor cookie de pe site-ul nostru, urmati pasii de mai jos:

 

Microsoft Internet Explorer 5.0 pentru OSX

 

1. Click pe Explorer in bara de sus a browser-ului si selectati Preferences;

2. Scroll in jos pana identificati Cookies in sectiunea Receiving Files;

3. Selectati optiunea Never Ask;

 

Safari pentru OSX

 

1. Click pe Safari in bara de sus a browser-ului si selectati Preferences;

2. Click pe Security apoi pe Accept cookies;

3. Selectati Only from site you navigate to.

 

Mozilla si Netscape pentru OSX

 

1. Click pe Mozilla sau Netscape in bara de sus a browser-ului si selectati Preference;

2. Scroll in jos pana la optiunea cookies in sectiunea Privacy & Security;

3. Selectati Enable cookies for the originating web site only.

 

Opera

 

1. Click pe Menu in bara de sus a browser-ului si selectati Settings;

2. Selectati Preferences, apoi tab-ul Advanced;

3. Selectati apoi optiunea Accept cookies.

 

 

GOOGLE

 

Acest site foloseste Google Analytics, un serviciu de analiza a utilizarii paginilor de internet oferit de Google, Inc. („Google”). Serviciul utilizeaza „cookies” - fisiere text create pe calculatorul dumneavoastra, care permit analizarea modului in care utilizatorii folosesc site-ul in cauza. Informatiile generate de aceste fisiere se refera la modul in care folositi site-ul (inclusiv la adresa dumneavoastra de IP) si sunt transmise catre Google, care le stocheaza pe servere din Statele Unite. Google va folosi aceste informatii pentru a evalua modul in care utilizati site-ul, pentru a realiza rapoarte privind activitatea de pe site (destinate operatorilor acestuia), precum si pentru a oferi alte servicii legate de activitatea de pe site si de utilizarea internetului.

 

 

 

De asemenea, Google poate transfera aceste informatii unor terti, in situatia in care legea impune acest lucru sau in cazul in care tertii respectivi prelucreaza informatiile in numele Google. Google nu va asocia adresa dumneavoastra de IP cu nicio alta informatie pe care o detine. Puteti bloca utilizarea fisierelor „cookies” selectand anumite setari pentru browser-ul dumneavoastra. Daca alegeti aceasta varianta insa, este posibil sa nu puteti utiliza toate functiile acestui site. Folosind acest site, va dati automat acordul ca Google sa va prelucreze datele, in modul si in scopurile mentionate mai sus. Puteti impiedica Google sa detecteze un fisier de tip cookie cu activitatea generata de dumneavoastrape acest site (inclusiv adresa de IP) precum si procesarea acestor informatii, prin descarcarea si instalarea urmatorului plugin http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

 

 

 

FACEBOOK

 

Pe paginile noastre Web se folosesc și Social-Plugins din Facebook. Pentru aceasta folosiți butonul Like. Este vorba aici despre o ofertă a întreprinderii americane Facebook Inc. (1601S. California Ave., Palo Alto, CA 94304 USA). Dacă vizitați una dintre paginile noastre Web, care conține un astfel de Plugin, acesta nu realizeaza totuși nicio legătură cu aceasta intreprindere. Conexiunea este realizata exclusiv in urma acordului dvs. Explicit care va este solicitat dupa ce faceti clik pe un buton corespunzator

 

Scopul și volumul înregistrării datelor și prelucrarea mai departe și utilizarea datelor prin Facebook precum și drepturile dvs. referitoare la aceasta și posibilitățile de înstalare în scopul protecției sferei dvs. private le găsiți în indicațiile privind protecția datelor ale Facebook: http://www.facebook.com/policy.php ; http://www.facebook.com/policy.php

 

Dacă nu doriți ca Facebook să repartizeze contului dvs. de Facebook datele cumulate despre apariția noastră pe Web, trebuie ca înainte de vizionarea paginii noastre Web, să ieșiți din Facebook. Puteți împiedica complet încărcarea Facebook Plugins și cu Add-Ons pentru Browser-ul dvs., de ex. cu „Facebook Blocker“ (http://webgraph.com/resources/facebookblocker/ ).

 

 

FEEDBACK

 

SC Salofarm SRL ofera posibilitatea utilizatorilor sitului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact sau la adresa de email office@salofarm.ro va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

 

Denumire Descriere
   
CART Asociere cu cosul dumneavoastra de cumparaturi.
CATEGORY_INFO Stocheaza informatiile de categorie din pagina, care permite ca paginile sa fie afisate mai repede.
COMPARE Stocheaza produsele pe care le aveti in lista de Comparatie dintre produse.
CURRENCY Stocheaza preferintele legate de moneda utilizata.
CUSTOMER Stocheaza o versiune criptata a ID-ului dumneavoastra de cumparator.
CUSTOMER_AUTH  Stocheaza un indicator care identifica faptul ca sunteti sau nu logat pe site.
CUSTOMER_INFO Stocheaza o varianta criptata a grupului de clienti din care faceti parte.
CUSTOMER_SEGMENT_IDS Stocheaza ID-ul Customer Segment
EXTERNAL_NO_CACHE Stocheaza un steag care indica daca cache-ul este dezactivat sau nu.
FRONTEND Stocheaza ID-ul sesiunii dumneavoastra pe server.
GUEST-VIEW Permite utilizatorilor „guest” sa isi editeze comenzile.
LAST_CATEGORY Ultima categorie vizitata.
LAST_PRODUCT Cel mai recent produs vizualizat.
NEWMESSAGE Indica daca a fost primit un mesaj nou.
NO_CACHE Indica daca este permisa utilizarea memoriei cache.
PERSISTENT_SHOPPING_CART Un link catre informatii despre cosul dumneavoastra de cumparaturi si despre istoricul de vizualizari.
POLL ID-ul oricarui sondaj recent in care ati votat.
POLLN Informatii despre sondajele in care ati votat.
RECENTLYCOMPARED Produsele comparate recent.
STF Informatii despre produsele recomandate prin email prietenilor.
STORE Magazinul sau limba pe care ati selectat-o.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Indica daca utilizatorul permite folosirea cookie-urilor.
VIEWED_PRODUCT_IDS Produsele vizualizate recent.
WISHLIST O lista criptata cu produsele adaugate in Wishlist.
WISHLIST_CNT Numarul de produse din Wishlist.

 Linkuri Utile

   Home                    →   Descriere Clinica

→   Specialitati            →  Info Pacienti

 →  Harta                     → Contact

→  Politica de Cookie-uri

Politica de confidentialitate

→  Site-ul ANPC

NEWSLETTER

           Aboneaza-te la newsletter si afla primul noutatile, ofertele si anunturile importante pentru tine.

CONTACT

BACAU

Str. Erou Ciprian Pintea nr.21

tel.     +4(0) 234  206 125

mob. +4(0) 744  363 776

fax.    +4(0) 234  520 028

office@clinicapalade.ro

C.U.I. 5254794

Nr. R.C.  J04/193/1994

cont: RO35 RNCB 0026 0308 9343 0001

Banca Comerciala Româna Bacau

Submitting Form...

The server encountered an error.

Mesaj trimis

Copyright © 2014 ClinicaPALADE. All right reserved.

Clinica PALADE isi rezerva dreptul de a modifica continutul acestui website. Toate elementele originale ce apar pe acest website sunt protejate prin dreptul de autor. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de copyright..